top of page

ONZE DIENSTEN

& PRODUCTEN

Een apotheek is niet zomaar een plaats waar men enkel geneesmiddelen kan kopen. Het is een een aanspreekpunt waar men terecht kan met allerhande vragen omtrent de middelen om de kwaliteit van het leven voor u en het hele gezin te optimaliseren. Of het nu gaat over de voeding van je baby, de slaapgewoontes van je kleuter, de eerste kinderziekten, de adolescentie en eventuele huidproblemen, de eerste tekenen van huidveroudering, het verhogen van de cholesterol of bloeddruk, de verminderde mobiliteit en valproblematiek.

Van baby tot 99+ iedereen kan hier terecht voor wat u ook zou wensen ter bevordering van een beter en gezonder leven.

Aërosoltoestellen & toebehoren

Zuurstof & toebehoren

Bad, douche & toilet

Bedden & toebehoren

Anti-decubitusmateriaal

Mobiliteit  Fit en gezond

Aangepaste hulpmiddelen. Lichttherapie

Orthopedie/bandagisterie

Als apotheker zijn we specialist op het vlak van geneesmiddelen en  van magistrale bereidingen in het bijzonder.

Ieder individu, iedere ziekte is anders dankzij onze bereidingen in de officina kunnen we geneesmiddelen op maat maken. Aangepast aan uw specifieke situatie. Vraag ernaar bij je arts en apotheker.

Zorgtrajecten willen de samenwerking tussen patiënten met een chronische ziekte, hun huisarts, apotheker en andere gezondheidswerkers zo goed mogelijk organiseren voor een kwalitatieve opvolging van de patiënt.

Iedere huid  vereist een individuele en persoonlijke benadering. Wat voor de ene huid goed is, is dat niet noodzakelijk voor de andere. Niet te verwonderen dus dat het ene product voor jou misschien niet werkt maar wel voor een ander

Een gepersonaliseerd advies voor je gelaatsverzorging, die je huid laat stralen is daarom niet op zijn minst aangewezen. 

In de apotheek kunnen we antwoorden bieden op de vragen van je huid. Zo kunnen we doelgericht je huid gaan wapenen tegen de tekenen van huidveroudering.

Griep en ziektes die het gevolg zijn van pneumokokken vormen nog altijd een probleem voor de volksgezondheid. Het gebrek aan informatie en de foutieve opvattingen die de ronde doen over vaccins, maar ook de moeilijkheden om toegang te hebben tot vaccinatie, verklaren voor een groot deel waarom de vaccinatiegraad in ons land nog altijd onvoldoende is. De bevolking, en in het bijzonder de risicogroepen, beter informeren, kan het probleem helpen oplossen. De apothekers staan klaar om die uitdaging aan te gaan. 

Met onze babyverzorgingsproducten en gamma's voor mama en kind kunnen we bijdragen voor de eerste warme zorgen die deze tedere wezentjes verdienen. Speciaal voor de gevoelige huid om een optimale ontwikkeling van het kind te kunnen garanderen. Vraag advies

BLOEDDRUK - SUIKER - CHOLESTEROL - IJZERTEKORT - GLUTENINTOLERANTIE DARMPREVENTIE - IJZERTEKORT - MANNELIJKE VRUCHTBAARHEID - URINEWEGINFECTIE

Voor meer info bel : 02/721.00.03

U of een familielid bevindt zich in een situatie waarbij de extra toevoer van zuurstof op korte termijn noodzakelijk is. 

We doen het nodige om de installatie gratis bij u thuis te laten leveren en regelen het noodzakelijke voor u om dit vlekkeloos te laten verlopen

Vraag het aan je apotheker. 

bottom of page